Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οδηγός ενημέρωσης και πληροφόρησης Εκδηλώσεων. Παρουσιάζει τις εκδηλώσεις αυτές με τη μορφή προτάσεων στο κοινό και τις οργανώνει σε μορφή ατζέντας/ευρετηρίου και φιλοδοξεί να κρατήσει το κοινό ενήμερο σχετικά με κάθε είδους εκδηλώσεις στον τομέα του πολιτισμού και της παράδοσης.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για διάφορες ενδιαφέροντες καθιερωμένες εκδηλώσεις, ήθη και έθιμα του κάθε τόπου, όπου συνήθως τα περισσότερα διεξάγονται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.

Επικοινωνία : [email protected]

Είτε πρόκειται λοιπόν για παραδοσιακές εκδηλώσεις από κάθε γωνιά της χώρας, είτε για αυτοοργάνωση κατοίκων με άξονα πολιτιστικό, είτε για διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων λαογραφικού περιεχομένου. Η προβολή μιας τοπικής εκδήλωσεις, ήθη και έθιμα της περιοχής αποτελεί και μια διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης. Όπως επίσης και μια διοργάνωση γιορτής ή ενός φεστιβάλ.

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL