Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οδηγός ενημέρωσης και πληροφόρησης Εκδηλώσεων. Παρουσιάζει τις εκδηλώσεις αυτές με τη μορφή προτάσεων στο κοινό και τις οργανώνει σε μορφή ατζέντας/ευρετηρίου και φιλοδοξεί να κρατήσει το κοινό ενήμερο σχετικά με κάθε είδους εκδηλώσεις στον τομέα του πολιτισμού και της παράδοσης.

Παραδοσιακές Εκδηλώσεις – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Ήθη Έθιμα – και άλλες Διάφορες ετήσιες Εκδηλώσεις.!!! που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για διάφορες ενδιαφέροντες καθιερωμένες εκδηλώσεις, ήθη και έθιμα του κάθε τόπου, όπου συνήθως τα περισσότερα διεξάγονται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο.

Επικοινωνία : [email protected]

Είτε πρόκειται λοιπόν για παραδοσιακές εκδηλώσεις από κάθε γωνιά της χώρας, είτε για αυτοοργάνωση κατοίκων με άξονα πολιτιστικό, είτε για διοργάνωση σεμιναρίων και εκδηλώσεων λαογραφικού περιεχομένου. Η προβολή μιας τοπικής εκδήλωσεις, ήθη και έθιμα της περιοχής αποτελεί και μια διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης. Όπως επίσης και μια διοργάνωση γιορτής ή ενός φεστιβάλ.

Πάνω
Φορτώνει…