Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Χορωδιακή Συνάντηση – Λιμένας Θάσος – Πολιτιστικές Μουσικές Εκδηλώσεις

Η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού στη Θάσο. Ο Δήμος Θάσου επενδύοντας στον πολιτισμό, με πρωτοβουλία της Χορωδίας του, διοργανώνει κάθε χρόνο στα τέλη Αυγούστου μια μαγευτική μουσική εκδήλωση, την “Χορωδιακή Συνάντηση“.

Στο ανοικτό θεατράκι του “Θεαγένη” στο Λιμένα, το κοινό θα απολαύσει ηχοχρώματα χορωδιών φιλοξενώντας Χορωδίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι χορωδίες παρουσιάζουν ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα, από έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Η Συνάντηση των Χορωδιών έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Θασίων Δρώμενα» και αποτελεί θεσμό και κορυφαία εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων της χορωδίας του Δήμου Θάσου, που χρόνια τώρα προσφέρει τα μέγιστα στα πολιτιστικά και πολιτισμικά δρώμενα του νησιού.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι πρωτίστως η προβολή της Θάσου, της χορωδιακής μουσικής, η γνωριμία και η ανάπτυξη καλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ των χορωδιών, των μελών τους και των φορέων που εκπροσωπούν, καθώς επίσης και η προσπάθεια που επιτελούν στη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η ευθύνη της οργάνωσης ανήκει στην ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αύγουστο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…