Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

River Party Νεστόριο – Καστοριά Μακεδονία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Φεστιβάλ

Το “River Party” Διοργανώνεται τα τελευταία 39 χρόνια στην πανέμορφη φυσική τοποθεσία του Νεστορίου Καστοριάς και υποδέχεται κάθε χρόνο περισσότερους απο 50.000 επισκέπτες.

Shows – εκπλήξεις, Dj’s, νέοι καλλιτέχνες – συγκροτήματα και κορυφαία ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής συνοδεύουν το πρόγραμμα και τις συναρπαστικές ανανεωτικές αλλαγές που θα παρουσιαστούν στον ειδυλλιακό χώρο του River Party δίπλα στα νερά του Αλιάκμονα.

Εισιτήρια :

  • Το ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα κατασκήνωσης στο χώρο (με δικιά σας σκηνή και εξοπλισμό), συμμετοχής
    σε όλες τις παράλληλες δραστηριότητες και παρακολούθησης όλων των συναυλιών
  • Το ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ εισιτήριο που σας δίνει το δικαίωμα εισόδου στο χώρο μόνο για μία ημέρα, συμμετοχή στις παράλληλες
    δραστηριότητες και παρακολούθησης των συναυλιών της συγκεκριμένης ημέρας.

Εάν προμηθευτείτε περισσότερα από ένα μονοήμερο, μπορείτε να κατασκηνώσετε τις αντίστοιχες μέρες που καλύπτουν τα εισιτήρια σας.

Κάθε χρόνο χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στο River Party σε ένα πλούσιο πρόγραμμα πιο πλούσιο, με πεζοπορία, zumba, yoga και αναρρίχηση να είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα απολαύσουν μέσα στις πέντε αυτές μέρες. Από το ποτάμι και το γνωστό βράχο-πρόκληση, μέχρι το Tequila αλλά και τον “Παράδεισο” το River Party φέρνει ξανά την απόλυτη γιορτή μέσα στη μαγική φύση και μακριά από ρουτίνα και καθημερινότητα!

Η επένδυση στις υποδομές, η προσεκτική επιλογή του line up, ο σεβασμός στο μυστικιστικό τοπίο του ποταμού, οι τρεις σκηνές, οι περισσότεροι από 60 καλλιτέχνες και οι χαμηλές τιμές είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κι εσύ δεν πρέπει να χάσεις το River Party, το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό, κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα!

Διακοπές για εναλλακτικούς, φυσιολάτρεις, μουσικόφιλους, «κολλημένους» με το camping, μοναχικούς, κοινωνικούς. Διακοπές για την καλύτερη παρέα, και για 5 μέρες στο τέλος Ιουλίου.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νεστόριο, Καστοριά ΤΚ 52051

GPS:

40.405653562502, 21.058044433594

Τηλέφωνο:

-

Επικοινωνία
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

T;el

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Θάνος 22 Μαρτίου 2020 12:18
Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε

Διαχρονικά το καλύτερο φεστιβάλ!!!!

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL