Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά – Βόλος Μαγνησία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Η “Ψαράδικη βραδιά” Αγριάς, μια εκδήλωση θεσμός για την Αγριά, πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 45 χρόνια. Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι στην Αγριά, δεν έχουν μόνο λαμπρό παρόν και μέλλον έχουν και ένδοξο παρελθόν, ώστε δικαιολογημένα η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποκαλείται η κορωνίδα των εκδηλώσεων για την Αγριά.

Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς δίνουν την ευκαιρία στο κοινό της Αγριάς, της ευρύτερης περιοχής του Βόλου αλλά και όσους την επισκεφτούν για ψυχαγωγία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει ο θεατής των εκδηλώσεων το παραμικρό αντίτιμο εισιτηρίου και παράλληλα οι θεατές που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα ποτά και εδέσματα της κεντρικής βραδιάς, θα τα παραλάβουν σε συμβολικές τιμές.

Το πρόγραμμα αρχίζει με παραδοσιακές μελωδίες και ακολουθεί λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες Ελλήνων συνθετών.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά συνεργάζονται πλήθος φορέων της περιοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι παραδοσιακές φωτοβολίδες που κατακλύσουν τον αγριώτικο ουρανό από το Σύλλογο των Ψαράδων της περιοχής.

Η Εκδήλωση διεξάγεται κάθε χρόνο στα μέσα Ιουλίου. Τετραήμερες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν μουσική, θέατρο, αλλά και το φημισμένο
λαϊκό πανηγύρι στην παραλία της Αγριάς.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Βόλου, το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς, τον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου και το Γυμναστικό Σύλλογο «Θησέας» Αγριάς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγριά, Νομός Μαγνησίας ΤΚ 37300

GPS:

39.337239127849, 23.012972474098

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Ιουλίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL