Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Παραδοσιακό Πανηγύρι Χωρέμη – Αρκαδία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωρεμαίων “Η Κοίμηση της Θεοτόκου” διοργανώνει κάθε χρόνο παραδοσιακό πανηγύρι στης 14 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού.

Κάθε δεκαπενταύγουστο εδώ και δεκάδες χρόνια το χωριό μας υποδέχεται τους ξενιτεμένους του, τους πατριώτες και τους φίλους, για ένα αντάμωμα που όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Οι παραδοσιακές εκδηλώσεις του 15 αύγουστου, γίνονται στο Χωρέμη πάνω από 100 χρόνια, από την εποχή ακόμα που όλοι πήγαιναν στο εξωκλήσι με τα ζώα και μετά την λειτουργία ξεκινούσε το γλέντι που κράταγε όλη την μέρα!

Πλήθος κόσμου δίνουν το παρόν στον χορό, το κέφι και στην διασκέδαση με δημοτική ζωντανή ορχήστρα. Το γλέντι αρχίζει στην κεντρική πλατεία του χωριού, με τις προσπάθειες του Συλλόγου φροντίζοντας μια αξέχαστη βραδιά!! Στην Εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής.

Η πανηγυρική βραδιά που έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι απόλυτα επιτυχημένη με τις προσπάθειες του Συλλόγου, γεμίζοντας όλη την κεντρική πλατεία του χωριού.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed