Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Παραδοσιακό Πανηγύρι Παύλιανης – Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης κάθε χρόνο το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, όπου η θεματολογία του ποικίλλει. Από την προβολή της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας και μουσικής μέχρι τις αθλητικές δραστηριότητες και την προσέλκυση της νεολαίας του χωριού αλλά και των γύρω περιοχών με αποκορύφωμα το μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι στις αρχές Αυγούστου.

Το Αυγουστιάτικο αντάμωμα στην κεντρική πλατεία του χωριού με ζωντανή μουσική. Ένας καλοκαιρινός θεσμός, μια ανάσα για τα χωριά που περιμένουν με λαχτάρα τους ξενιτεμένους να επιστρέψουν έστω και για λίγο στα πατρικά τους και τα δρομάκια του χωριού να γεμίσουν παιδικές φωνές και γέλια.

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης κάθε χρόνο καινοτομεί και πρωταγωνιστεί στο στο να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα της Παύλιανης στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Σας περιμένουμε για ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι στο όμορφο χωριό μας!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παύλιανη, Νομός Φθιώτιδας ΤΚ 35100

GPS:

38.73998231006, 22.3380759268

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL