Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Πανηγύρι Κανάλια – Καρδίτσα Θεσσαλία – Παραδοσιακές Εκδηλώσεις Γιορτές

Το Παραδοσιακό Πανηγύρι στα Κανάλια Καρδίτσας συνεχίζεται προκειμένου να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεώτεροι, να διατηρηθούν άρρηκτοι οι δεσμοί με το πολιτιστικό παρελθόν και ταυτόχρονα να παραμείνει δυνατό το πολιτιστικό στίγμα του χωριού μας.

Μεγάλο πανηγύρι, με ζωντανή μουσική και χορό διοργανώνεται στην Πλατεία Καναλίων στα μέσα Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Καναλίων. Ένα μοναδικό πανηγύρι, με φαγητό, ποτό, χορό και μουσική που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τα θρησκευτικά και λαϊκά πανηγύρια, αλλά και οι θεσμοθετημένες γιορτές που πραγματοποιούνται επί σειρά ετών, είναι η πολύτιμη κληρονομιά κάθε τόπου και αξίζει να καταγραφεί, προς όφελος των μεταγενέστερων.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κανάλια, Νομός Καρδίτσας ΤΚ 43100

GPS:

39.399823663461, 21.798954798135

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL