Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Παραδοσιακό Πανηγύρι Αρχαία Μεσσήνη – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Κάθε χρόνο πραγματοποιείτε το παραδοσιακό πανηγύρι στο χωριό της Αρχαίας Μεσσήνης. Μετά τον εσπερινό και την αρτοκλασία που γίνεται κάθε χρόνο στο βυζαντινό εκκλησάκι του Αι Γιάννη Ρηγανά πάνω από την πηγή ‘Κλεψύδρα’, ο κόσμος κατευθύνετε προς την πλατεία. Εκεί σερβίρεται παραδοσιακή ψητή γουρνοπούλα και παγωμένη μπύρα.

Παρουσιάζονται παραδοσιακή χοροί από χορευτικούς συλλόγους της περιοχής, όπως ο Χορευτικός Σύλλογος Μελιγαλά, δίνοντας το σήμα της έναρξης της εκδήλωσεις και παραδίδοντας την σκυτάλη στην υπέροχη ορχήστρα που με την σειρά της ξεσηκώνει τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το πανηγύρι διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ” στην κεντρική πλατεία, στα τέλη Ιουνίου παραμονή της εορτής του Αγιάννη του Ρηγανά. Επίσης στην εκδήλωση διεξάγεται κλήρωση λαχνών με δώρα προς όλους τους επισκέπτες, τα οποία προσφέρονται από διάφορους δωροθέτες που στηρίζουν την λαχειοφόρο αγορά.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αρχαία Μεσσήνη, Νομός Μεσσηνίας ΤΚ

GPS:

37.174824688121, 21.920353329195

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Ιουνίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL