Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Πορταριά – Βόλος Μαγνησία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πορταριάς διοργανώνει στην κεντρική πλατεία της Πορταριάς «Μελίνας Μερκούρη» κάθε χρόνο τον Ιούνιο, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, το Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παίρνουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ντυμένες με τις παραδοσιακές φορεσιές, θα συναντηθούν στο πέτρινο θεατράκι της Πορταριάς «ταξιδεύοντας» κατοίκους και επισκέπτες του Φεστιβάλ, δίνοντας μας μια γεύση από την δικιά τους παράδοση. Οι χορευτές είναι μέχρι 16 ετών.

Το 1993 ξεκίνησε η διεξαγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πορταριά. Ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή καθώς συγκεντρώνει χορευτικά σχήματα και από άλλες χώρες, καθώς και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ορμίνιο» Πορταριάς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πορταριά, Πήλιο, Νομός Μαγνησίας ΤΚ 37011

GPS:

39.390675870612, 22.998834550381

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούνιο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL