Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους – Αρβανίτσα Βοιωτίας – Πολιτιστικές Μουσικές Εκδηλώσεις

Το “Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους” της Αρβανίτσας είναι ένα ετήσιο τριήμερο μουσικό δρώμενο που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα μέσα Ιουλίου, στο εντυπωσιακό οροπέδιο του Ελικώνα, σε μια δασική έκταση 5 χλμ, σε υψόμετρο 1000 μέτρων και ανάμεσα στα έλατα, έξω από το χωριό Κυριάκι Βοιωτίας.

Αποτελεί το μοναδικό τριήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής κοντά στην Αττική. Διοργανωτής είναι ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου. Ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση.

To πρώτο φεστιβάλ διοργανώθηκε τον Αύγουστο του 2012 έχοντας στο πρόγραμμα του σημαντικά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Με το πέρασμα του χρόνου το φεστιβάλ έγινε πιο γνωστό με αποτέλεσμα να προσελκύει περισσότερο κόσμο. Στο φεστιβάλ του 2018 προσέλκυσε περίπου 5.000 άτομα.

Στο φεστιβάλ συρρέει πλήθος κόσμου και του δίνεται η δυνατότητα για ελεύθερο camping. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να έρθουν σε επαφή με το γεμάτο έλατα τοπίο της Αρβανίτσας.

Όσοι προμηθεύονται 3ήμερα εισιτήρια μπορούν να κατασκηνώσουν στο βουνό, σε μια τεράστια έκταση, απίστευτης ομορφιάς, γεμάτη αιωνόβια έλατα, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων. Ειδικά για τις μέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ, για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής στην καρδιά του βουνού των Μουσών, ανάμεσα στα δέντρα του Ελικώνα.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Nikos Kypraios 20 Απριλίου 2020 21:12
Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε

Πανέμορφο μέρος, νεανικό φεστιβάλ και όχι μόνο!!!