Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Χοχλιού Άγιος Θωμάς – Ηράκλειο Κρήτη – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή η “Γιορτή Χοχλιού” στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Θωμά. Η γιορτή διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Θωμά “Ο Λόγιος” κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου και έχει γίνει πλέον θεσμός της Κρητικής Παράδοσης.

Η γιορτή γνωρίζει κάθε χρόνο μεγάλη επιτυχία, καθώς συγκεντρώνει αρκετό κόσμο από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το Ηράκλειο που επισκέπτεται τον Άγιο Θωμά για να απολαύσει μια μοναδική εκδήλωση με εδέσματα αντιπροσωπευτικά της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας και με τη ζεστή φιλοξενία των χωριανών.

Σας προσκαλούμε όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με άφθονους χοχλιούς μαγειρεμένους από τις νοικοκύρευες του χωριού μας. Οι επισκέπτες θα απόλαυσαν λιχουδιές με πρώτη ύλη το χοχλιό. Γιατί ο Άγιος Θωμάς πρόσφερε προσφέρει και θα προσφέρει στην κρητική μουσική παράδοση.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Θωμάς, Νομός Ηρακλείου, Κρήτη ΤΚ 70003

GPS:

35.147003079112, 25.035409691843

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL