Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Χωριάτικης Πίτας – Φουρνά Ευρυτανίας – Παραδοσιακές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Η χωριάτικη πίτα έχει την τιμητική της για όσους βρεθούν στα Φουρνά στα τέλη Ιουλίου. Θα έχουν την ευκαιρία να τη γευτούν και να την απολαύσουν. Η Εκδήλωση διεξάγεται κάθε χρόνο και συνοδεύεται από ζωντανή μουσική που θα διασκεδάσει ντόπιους και επισκέπτες.

Οι γυναίκες του τοπικού συλλόγου φροντίζουν κάθε φορά να παρασκευάσουν παραδοσιακές πίτες, με μεράκι και αγνά ντόπια υλικά, προσφέροντάς τες στους επισκέπτες που θα βρεθούν στο χωρίο. Η βραδιά πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική με παραδοσιακή ορχήστρα και χορούς από Πολιτιστικού Συλλόγους της περιοχής.

Η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας έχει γίνει πλέον θεσμός στα Φουρνά τα τελευταία χρόνια. Συνδυάστε την επίσκεψή σας με μια βόλτα στο χωρίο αλλά και στην ευρύτερη πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Καρπενησίου, Σύλλογος Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Φουρνά, Νομός Ευρυτανίας ΤΚ 36080

GPS:

39.060087545297, 21.875636246078

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Ιουλίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL