Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Τσίπουρου – Σουφλί Έβρος – Παραδοσιακές Εκδηλώσεις Γιορτές

Το σωματείο ΦΙΛΟΙ Της ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ – Ο ΣΤΑΦΥΛΟΣ και ο ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ διοργανώνουν κάθε χρόνο, στις αρχές Νοεμβρίου τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ, στο αποστακτήριο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού.

Παραδοσιακό, θρακιώτικο γλέντι, με το Μουσικό Συγκρότημα Θράκης να ξεσηκώνει τους πάντες σε χορό και γλέντι. Με άφθονο τσίπουρο, κρασί και σουφλιώτικους μεζέδες σας καλούν όλους να γιορτάσετε το κλείσιμο του αμπελουργικού κύκλου.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Σύλλογος τιμά την παράδοση και την ιεροτελεστία της απόσταξης του τσίπουρου που κάθε φθινόπωρο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου μας και μία ευκαιρία να συναντηθούν συγχωριανοί και φίλοι από άλλους τόπους.

Μια Διήμερη Εκδήλωση τον Νοέμβριο. Έναρξη μουσικής βραδιάς : 20:30 – Είσοδος: 5€

Σας περιμένουμε όλους, για να γιορτάσουμε μαζί, χωριανοί και φίλοι και να περάσουμε για μία ακόμη φορά ένα αξέχαστο χειμωνιάτικο σαββατόβραδο.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σουφλί, Έβρος ΤΚ 68400

GPS:

41.196532216766, 26.297254273165

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Έναρξη : 20:30, Είσοδος : 5€

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL