Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή του Ψαρά Τυρός – Αρκαδία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Για άλλη μια χρονιά ο Τυρός τιμά την θαλασσινή του παράδοση διοργανώνοντας την “Γιορτή της Θάλασσας των Ναυτικών και των Ψαράδων” κάθε τέλος Αυγούστου στο λιμάνι του Τυρού με πολλούς ψαρομεζέδες άφθονο κρασί και ζωντανή λαϊκή μουσική.

Στην διάρκεια της γιορτής γίνεται αναφορά στην ναυτική παράδοση των κατοίκων του Τυρού, επιμνημόσυνη δέηση για τους χαμένους ναυτικούς και αλιείς του Τυρού και θα τιμηθούν απόμαχοι της θάλασσας.

Ταυτόχρονα με τη Γιορτή του Ψαρά διατηρούνται ζωντανές και αναδεικνύονται οι λαϊκές πολιτιστικές παραδόσεις του Τυρού και της ευρύτερης περιοχής και ενισχύονται οι δεσμοί όλων με την ιδιαίτερη πατρίδα, προβάλλοντας την και συμβάλλοντας στην πρόοδό της.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, και ο Αλιευτικός Σύλλογος Τυρού, σας προσκαλούν για άλλη μια χρονιά στον Τυρό σε μια εκδήλωση τιμής της θαλασσινής του παράδοσης.

Ο Τυρός διατηρεί αδιάλειπτα μια ναυτική παράδοση 2500 χρόνων. Η εκδήλωση σημειώνει κάθε χρόνο μεγάλη επιτυχία.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Τυρός, Νομός Αρκαδίας ΤΚ 22300

GPS:

37.247148745778, 22.860556297709

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλος Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL