Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Η Γιορτή της Τράτας – Κιόνια Τήνος Κυκλάδες – Παραδοσιακές Εκδηλώσεις Γιορτές

Κάθε χρόνο αναβιώνει “Η Γιορτή της Τράτας” τον μήνα Αύγουστο στα Κιόνια Τήνου. Μια διοργάνωση του Δήμου Τήνου, της τοπικής κοινότητας Κτικάδου, του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Τήνου και της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης. Αποτελεί ένα παραδοσιακό έθιμο της περιοχής που διεξάγεται κάθε χρόνο.

Το Τοπικό Διαμέρισμα του Κτικάδου σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου οργανώνει την εκδήλωση για να τιμήσει έτσι με τον τρόπο αυτό τους παλιούς ψαράδες της Τήνου γενικά αλλά και πιο ειδικά τους ψαράδες του παραπλήσιου χωριού του Κτικάδου, που ήταν ένα από τα πρώτα ψαροχώρια της Τήνου, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται σε παραλιακή ζώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της αναβίωσης της Γιορτής της Τράτας, το κοινό μπορεί να γευτεί διάφορους ψαρομεζέδες, κρασί και να χορέψει σε παραδοσιακούς ρυθμούς με ζωντανή μουσική.

Για ακόμα μια χρονιά καλάρουμε την τράτα με γεύσεις & μουσικές Αιγαίου. Συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου (Ενηλίκων και Παίδων).

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κιόνια, Τήνος, Κυκλάδες ΤΚ 84200

GPS:

37.552403435044, 25.141616758886

Τηλέφωνο:

-

Επικοινωνία
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL