Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πολύλοφος, Νομός Μεσσηνίας ΤΚ 24013

GPS

37.092720671004, 21.91132193128

Τηλέφωνο

-

Ιστός
Soc. Networks

Γιορτή Σύκου Πολύλοφος – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Πολύλοφο Μεσσηνίας η Γιορτή Σύκου, η οποία έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες γιορτές της Μεσσηνίας, που αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί το περίφημο Μεσσηνιακό προϊόν που δεν είναι άλλο από το σύκο!

Στόχος της γιορτής πλέον δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά και η ενημέρωση για το προϊόν και την καλλιέργειά του. Φυσικά για να γίνει αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει η ΣΥΚΙΚΗ και οι φορείς που στηρίζουν την γιορτή.

Η διήμερη Γιορτή του Σύκου έχει συμπληρώσει αισίως τα 18 χρόνια παρουσίας της και διεξάγεται στα μέσα Αυγούστου. Οι χιλιάδες επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκά που έχουν ως βασικό συστατικό το σύκο. Η γιορτή του σύκου είχε διασκέδαση, φαγητό, χορό και τραγούδι με παραδοσιακή ορχήστρα να παίζει και τους καλλιτέχνες να ξεσηκώνουν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την πρόσβαση του κοινού στο χώρο της Γιορτής Σύκου φροντίζει προσωπικό που κατευθύνει τους οδηγούς για τη στάθμευση των αυτοκινήτων τους.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος” απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες της Μεσσηνίας να προσέλθουν στη Γιορτή Σύκου και να τιμηθεί ο εκλεκτός αυτός καρπός και ιδιαίτερα οι παραγωγοί του αλλά και να διασκεδάσει με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed