Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Σύκου Πολύλοφος – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Πολύλοφο Μεσσηνίας η Γιορτή Σύκου, η οποία έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες γιορτές της Μεσσηνίας, που αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί το περίφημο Μεσσηνιακό προϊόν που δεν είναι άλλο από το σύκο!

Στόχος της γιορτής πλέον δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά και η ενημέρωση για το προϊόν και την καλλιέργειά του. Φυσικά για να γίνει αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει η ΣΥΚΙΚΗ και οι φορείς που στηρίζουν την γιορτή.

Η διήμερη Γιορτή του Σύκου έχει συμπληρώσει αισίως τα 18 χρόνια παρουσίας της και διεξάγεται στα μέσα Αυγούστου. Οι χιλιάδες επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκά που έχουν ως βασικό συστατικό το σύκο. Η γιορτή του σύκου είχε διασκέδαση, φαγητό, χορό και τραγούδι με παραδοσιακή ορχήστρα να παίζει και τους καλλιτέχνες να ξεσηκώνουν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την πρόσβαση του κοινού στο χώρο της Γιορτής Σύκου φροντίζει προσωπικό που κατευθύνει τους οδηγούς για τη στάθμευση των αυτοκινήτων τους.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου “Ο Άγιος Δημήτριος” απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες της Μεσσηνίας να προσέλθουν στη Γιορτή Σύκου και να τιμηθεί ο εκλεκτός αυτός καρπός και ιδιαίτερα οι παραγωγοί του αλλά και να διασκεδάσει με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πολύλοφος, Νομός Μεσσηνίας ΤΚ 24013

GPS:

37.092720671004, 21.91132193128

Τηλέφωνο:

-

Ιστός:
Επικοινωνία
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αύγουστος.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL