Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Σούμας Λεπτόποδα – Χίος Βόρειο Αιγαίο – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Έθιμα

Για ακόμη μια χρονιά, η καρδιά των Βορειοχώρων χτυπάει στα Λεπτόποδα για την “Γιορτή Σούμας” η οποία προσελκύει κάθε χρόνο εκατοντάδες Χιώτες. Η Εκδήλωση πραγματοποιείται στα μέσα Αυγούστου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λεπτοποδών Χίου.

Από τις 11.00 το πρωί το γραφικό χωριό της Αμανής δέχεται τους επισκέπτες που έρχονται να διασκεδάσουν με τον καθιερωμένο πλέον θεσμό, αφού η διοργάνωσή του μετρά ήδη 12 χρόνια συνεχούς επιτυχίας.

Ο κόσμος επισκέπτεται την εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τραπέζια είναι στρωμένα σε σοκάκια και μπαλκόνια, ενώ γεμάτα από νέους κυρίως είναι και τα σκαλάκια των σπιτιών.

Το γλέντι κρατάει μέχρι το βράδυ και όλοι με ένα ποτήρι σούμα στο χέρι εύχονται και του χρόνου να δώσουν το καθιερωμένο ραντεβού σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση – γιορτή.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεπτόποδα, Χίος, Βόρειο Αιγαίο ΤΚ 82103

GPS:

38.572690450655, 25.94979158459

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Αυγούστου. Έναρξη 11:00.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL