Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Γιορτή Σφακιανής Πίτας – Σφακιά Χανίων Κρήτη – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Ένα από τα πιο γευστικά και δημοφιλή τοπικά εδέσματα, η σφακιανή πίτα, έχει αποκτήσει τη δική της γιορτή και μάλιστα… στο σπίτι της!

Πλήθος κόσμου κάθε χρόνο συγκεντρώνεται στα Σφακιά Χανίων για την γιορτή της Σφακιανής πίτας. Το λιμάνι κατακλύζετε από μυρωδιές και κόσμο στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι για την Γιορτή Σφακιανής Πίτας!

Διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού συλλόγου Χώρας Σφακίων, η Γιορτή Σφακιανής Πίτας στα μέσα Αυγούστου στις 20:30 στο νέο λιμάνι Χώρας Σφακίων. Στόχος της γιορτής είναι η ανάδειξη της κρητικής κουζίνας ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο κάθε παρευρισκόμενος θα έχει την δυνατότητα να γευτεί όχι μόνο σφακιανή πίτα και παραδοσιακό μέλι αλλά επιπλέον διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων όπως το σφακιανό παξιμάδι, άφθονο τοπικό κρασί και ρακί αλλά και πολύ φαγητό. Το κέφι ανάβει με πολύ χορό από μουσικοχορευτικούς συλλόγους και ζωντανή κρητική μουσική.

Μια υπέροχη βραδιά και συγχρόνως μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, με ένα από τα πιο γευστικά και δημοφιλή τοπικά εδέσματα.

 4 Σύνολο,  2 Ημέρα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed