Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή της Σαρδέλας Νέα Χώρα – Χανιά Κρήτη – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η Γιορτή Σαρδέλας που έχει γίνει πλέον θεσμός στα Χανιά πραγματοποιείτε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην παραλία της Νέας Χώρας, στις 20:00.

Όπως κάθε χρονιά, η παραλία της Νέας Χώρας γεμίζει με κόσμο, μικρούς και μεγάλους που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμες σαρδέλες οι οποίες βγαίνουν κατευθείαν στο πιάτο εκείνη τη στιγμή από τις ψησταριές που έχουν στηθεί.

Φυσικά από τη γιορτή δεν λείπει και η κρητική μουσική με διάφορα τοπικά συγκροτήματα να διασκεδάζουν τον κόσμο. Μέσω της γιορτής, προβάλλεται η σπουδαιότητα της μεσογειακής και κυρίως της κρητικής διατροφής μας, στοιχείο της οποίας αποτελεί το ψάρι και ιδιαίτερα η σαρδέλα.

Τη Γιορτή Σαρδέλας διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Ξενοδόχων Νέας Χώρας, η Ενορία Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας, ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Χώρας, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Νέας Χώρας και ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Νέας Χώρας “Ο Χάρακας”.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παραλία Νέα Χώρα Χανιά, Νομός Χανίων, Κρήτη ΤΚ 73131

GPS:

35.513714359312, 24.005899429321

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL