Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιορτή Ρομπόλας – Φραγκάτα Κεφαλλονιά – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η διοργάνωση της πρώτης Γιορτής Ρομπόλας στα Φραγκάτα έγινε το 1978, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη φορά αναδείχθηκε η ιδιαιτερότητα και η αξία της Ρομπόλας σαν ξεχωριστού τοπικού, πολιτιστικού προϊόντος.

Από το 1978 και σήμερα, διοργανώνεται ανελλιπώς το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά το Δεκαπενταύγουστο. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τοπικά εδέσματα (γίδα βραστή, ντόπια φέτα), άφθονο δωρεάν κρασί Ρομπόλα, να γνωρίσει τους τοπικούς παραδοσιακούς χορούς από παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και να διασκεδάση σε ένα γνήσιο Κεφαλλονίτικο γλέντι.

Σήμερα η Γιορτή έχει εξελιχθεί σε μεγάλο διήμερο φεστιβάλ μουσικής, χορού, γαστρονομίας και κεφιού στην κεντρική πλατεία Φραγκάτων. Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Κεφαλλονιάς.

Στην κεντρική πλατεία του πανέμορφου ορεινού χωριού των Φραγκάτων, δημιουργείτε το αδιαχώρητο, με χιλιάδες κόσμου από την Κεφαλονιά αλλά και επισκέπτες να συμμετέχουν σε αυτή την όμορφη γιορτή.

Το διεθνώς φημισμένο εξαγώγιμο προϊόν του νησιού, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία και τον πολιτισμό του. Η γιορτή διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Τοπικού Συλλόγου «Μέρμηγκα» και κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αύγουστο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…