Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Ψαράδικης Βραδιάς – Νέα Πέραμος Αττική – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Η “Ψαράδικη Βραδιά”, η οποία αποτελεί θεσμό για την Δυτική Αττική και γίνεται προς τιμήν των Περαμιωτών και Νεοπεραμιωτών ψαράδων, αναβιώνοντας την γιορτή που έκαναν οι ψαράδες στην Πέραμο της Μικράς Ασίας, στα τέλη Αυγούστου.

Η βραδιά διοργανώνεται από την Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων και τη ΔΗΚΕΔΗΜΕ με απόλυτη επιτυχία κάθε χρονιά στο λιμάνι Νέας Περάμου στα τέλη Αυγούστου.

Οι επισκέπτες καταβάλλουν ένα συμβολικό ποσό ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Περάμου. Έχουν την απόλαυσαν το καθιερωμένο φρέσκο ψάρι και διάφορα συνοδευτικά εδέσματα, ενώ οι γνωστοί λαϊκοί τραγουδιστές διασκεδάζουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και μεγάλες γνωστές επιτυχίες.

Από την έναρξή της και για όλα τα επόμενα χρόνια, η Ψαράδικη Βραδιά γίνεται στον ίδιο χώρο και αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση της Νέας Περάμου Αττικής.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νέα Πέραμος, Νομός Αττικής ΤΚ 19006

GPS:

37.999558902169, 23.417951740572

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL