Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
Φορτώνει…

Γιορτή Προβατίνας – Τρίκορφο Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η “Γιορτή Προβατίνας” που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικόρφου “Ο Άγιος Γεώργιος” πραγματοποιείται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, στις αρχές Ιουλίου.

Η γιορτή αρχίζει λίγο μετά τις 21:00 με ζωντανή μουσική και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου Τρικόρφου, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι με την δημοτική ορχήστρα.

Πλήθος κόσμους από όλη την Αιτωλοακαρνανία αλλά και επισκέπτες από τις κοντινές περιοχές γεμίζουν το προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Τρικόρφου Ναυπακτίας. Μια εκδήλωση που σκοπό έχει να γίνει θεσμός κάθε χρόνο.

Κάθε χρόνο ο σύλλογος περιμένει τους επισκέπτες για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους με την ζωντανή ορχήστρα παραδοσιακών και δημοτικών τραγουδιών σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο περιβάλλον.

Προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ κοντοσούβλι προβατίνα, κρασί και διάφορα εδέσματα. Είσοδος 2 ευρώ.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Τρίκορφο, Ναυπακτία, Νομός Αιτωλοακαρνανίας ΤΚ 33056

GPS:

38.44873453749, 21.908728146845

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Ιουλίου. Έναρξη 21:00.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL