Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Πρατίνας – Γούρια Αιτωλοακαρνανία – Παραδοσιακές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Πόλος έλξης κάθε χρόνο είναι την Πρωτομαγιά το εξωκλήσι Αγίων Ταξιαρχών καθώς η «Γιορτή Πρατίνας» προσελκύει πάρα πολύ κόσμο από τα χωριά του Μεσολογγίου και όχι μόνο.

Στο ημερήσιο πανηγύρι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γουριάς και πλέον έχει γίνει θεσμός, η δημοτική ορχήστρα SibeΜόρια, τραγουδιστές, καθώς και χορευτικά συγκροτήματα από την περιοχή κρατούν όμορφη συντροφιά με χορό και διασκέδαση.

Επίσης, στα τραπέζια υπάρχουν ντόπια ψητά και κρασί, αλλά και τοπικά εδέσματα από τις νοικοκυρές του χωριού με τους επισκέπτες να φεύγουν κάθε χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κάθε χρόνο ο σύλλογος περιμένει τους επισκέπτες για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους με την ζωντανή ορχήστρα παραδοσιακών και δημοτικών τραγουδιών την 1η Μάη σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο περιβάλλον.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γούρια, Νομός Αιτωλοακαρνανίας ΤΚ 30001

GPS:

38.47254818655, 21.260234698814

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Πρωτομαγιά.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL