Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Πίτας Λέχοβο – Φλώρινα Μακεδονία – Παραδοσιακές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Για μία ακόμη χρονιά, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιείται η Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο, στα τέλη Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία Λεχόβου. Μια γιορτή θεσμός εδώ και πολλά χρόνια.

Η Γιορτή Πίτας, με τις παραδοσιακές και μοναδικές πίτες του Λεχόβου, τις οποίες παρασκευάζουν και διαθέτουν οι γυναίκες του χωριού, αποτελέσει κάθε χρονιά πόλο έλξης, τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες τις ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Νόστιμες παραδοσιακές πίτες φτιαγμένες από ντόπια υλικά με μερικά και πολύ αγάπη. Στην γιορτή υπάρχει παραδοσιακή ορχήστρα με ζωντανή μουσική, για γλέντι και χορό υπό τους ήχους της Λεχοβίτικης Κομπανίας καθώς και Αμυντιώτικο κρασί για όλους.

Διοργάνωση από τον Ενωτικό Σύλλογο Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας».

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λέχοβο, Νομός Φλώρινας ΤΚ 53073

GPS:

40.586012140933, 21.491147385832

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Οκτωβρίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL