Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Πεπονιού Διμήνι – Βόλος Μαγνησία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η Γιορτή Πεπονιού πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου στα μέσα Ιουλίου με παραδοσιακό γλέντι από καλλιτεχνικά σχήματα, καθώς και την καθιερωμένη διανομή δωρεάν πεπονιού που προσφέρουν οι παραγωγοί της περιοχής.

Το πεπόνι του Διμηνίου θεωρείται κορυφαίας ποιότητας και είναι αναγνωρισμένο όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Η γιορτή πραγματοποιείται τα τελευταία 17 χρόνια και υλοποιείται σε συνεργασία των Δήμου Βόλου, Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Διμηνίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου με τη στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Η Γιορτή που έχει γίνει πλέον παράδοση και θεσμός ξεκίνησε το 2002 με πρωτοβουλία πέντε μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου, με σκοπό τη διοργάνωση μιας ετήσιας εκδήλωσης που να χαρακτηρίζει την περιοχή.

Στους συμμετέχοντες θα διατίθεται δωρεάν πεπόνι και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Διμήνι, Νομός Μαγνησίας ΤΚ 38500

GPS:

39.357187326237, 22.892793570447

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούλιο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL