Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή “Πατρίδων Γεύσεις” – Φλώρινα Μακεδονία – Πολιτιστικές Παραδοσιακές Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όπως και τα τελευταία 4 συνεχή χρόνια, η εκδήλωση “Πατρίδων Γεύσεις”, τον μήνα Ιούλιο ή αρχές Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας.

Η εκδήλωση «Πατρίδων Γεύσεις» έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός και έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη πτυχών της καθημερινότητας διαφόρων περιοχών της χώρας μας κατά το παρελθόν, όπως η διατροφή, τα ήθη και τα έθιμα. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι η συλλογικότητα, που έχει ως αποτέλεσμα τη διαμόρφωση νοοτροπίας συνεργασίας μεταξύ των πολιτιστικών συλλόγων της Π.Ε. Φλώρινας που συμμετέχουν.

Η εκδήλωση διεξάγεται στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Περιφερειακής ενότητας Φλώρινας (Ωδείο) και ώρα 19:00. Τα εδέσματα τα ετοιμάζουν τα μέλη των συλλόγων που συμμετέχουν ενώ τα έθιμα θα παρουσιαστούν από τα αντίστοιχα χορευτικά τμήματα.

Η μεγάλη προσέλευση, η ενεργή συμμετοχή των συντοπιτών, αποτελούν για όλους τους συλλόγους το μοναδικό κίνητρο, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους τόσο σε σχέση με αυτήν την εκδήλωση όσο και γενικότερα.

Αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό να αναδειχθεί από όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι ο πολιτισμός ενώνει.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Φλώρινα, Μακεδονία ΤΚ 53100

GPS:

40.784422586333, 21.406197845936

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούλιο - Αρχές Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Johny35 22 Μαρτίου 2020 12:14
Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε

Τέλεια εκδήλωση και οργάνωση!!!

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL