Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Γιορτή Πατάτας Αλαγονία – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Για την ανάδειξη της πατάτας της Αλαγονίας κάθε χρόνο, στα τέλη Αυγούστου διοργανώνεται η Γιορτή Πατάτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλαγονίας και οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό την εκλεκτή πατάτα που τους προσφέρετε και ετοιμάζουν οι κάτοικοι της περιοχής, που πάντα την προσφέρουν με αγάπη και δωρεάν.

Η Γιορτή Πατάτας στην Αλαγονία, γίνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Εδώ μπορείτε να γευθείτε την τοπική πατάτα σε πλήθος μαγειρικών εκδοχών, συνοδευόμενες βέβαια και από άλλα εδέσματα με κυρίαρχη την ψητή γουρνοπούλα.

Οι κάτοικοι σε καλαίσθητους πάγκους εκθέτουν την παραγωγή τους και άλλες δημιουργίες τους και βέβαια η παραδοσιακή μουσική από ζωντανή ορχήστρα και ο χορός δεν λείπουν από την πρωτότυπη αυτή γιορτή, για την οποία συρρέει κάθε χρόνο στο χωριό πλήθος επισκεπτών.

Οι διοργανωτές της Γιορτής Πατάτας σας προσκαλούν σε ένα όμορφο, παραδοσιακό γλέντι στον τόπο τους, την υπέροχη Αλαγονία, για να περάσετε μερικές ώρες διασκέδασης και καλού φαγητού.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed