Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Πατάτας Αλαγονία – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Για την ανάδειξη της πατάτας της Αλαγονίας κάθε χρόνο, στα τέλη Αυγούστου διοργανώνεται η Γιορτή Πατάτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλαγονίας και οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν να θυμούνται για πολύ καιρό την εκλεκτή πατάτα που τους προσφέρετε και ετοιμάζουν οι κάτοικοι της περιοχής, που πάντα την προσφέρουν με αγάπη και δωρεάν.

Η Γιορτή Πατάτας στην Αλαγονία, γίνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού. Εδώ μπορείτε να γευθείτε την τοπική πατάτα σε πλήθος μαγειρικών εκδοχών, συνοδευόμενες βέβαια και από άλλα εδέσματα με κυρίαρχη την ψητή γουρνοπούλα.

Οι κάτοικοι σε καλαίσθητους πάγκους εκθέτουν την παραγωγή τους και άλλες δημιουργίες τους και βέβαια η παραδοσιακή μουσική από ζωντανή ορχήστρα και ο χορός δεν λείπουν από την πρωτότυπη αυτή γιορτή, για την οποία συρρέει κάθε χρόνο στο χωριό πλήθος επισκεπτών.

Οι διοργανωτές της Γιορτής Πατάτας σας προσκαλούν σε ένα όμορφο, παραδοσιακό γλέντι στον τόπο τους, την υπέροχη Αλαγονία, για να περάσετε μερικές ώρες διασκέδασης και καλού φαγητού.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αλαγονία, Νομός Μεσσηνίας, Πελοπόννησος ΤΚ 24100

GPS:

37.107077865741, 22.243561895765

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Αυγούστου (21:00).

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL