Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιορτή Παραδοσιακού Φαγητού Σάλακος – Ρόδος Δωδεκάνησα – Εκδηλώσεις Γιορτές Φαγητού

Πρόκειται για την Γιορτή Παραδοσιακού Φαγητού ή αλλιώς το διάσημο πια Σαλακενό γιαπράκι (ντολμαδάκι). Στο χωριό της Σαλάκου πραγματοποιείται κάθε χρόνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου αυτή η καλοκαιρινή γιορτή και προσελκύει πλήθος κόσμου, ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γευτούν αλλά και να δουν τον τρόπο παρασκευής του, ένα από τα πλέον διάσημα και παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας, στο διήμερο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στη Σάλακο της Ρόδου.

Μια γιορτή αφιερωμένη στο Σαλακενό Γιαπράκι. Απολαύστε δωρεάν όλες τις γεύσεις του Γιαπρακιού που σερβίρουν οι γυναίκες του χωριού που το φτιάχνουν με όλη τους την τέχνη. Την γιορτή πλαισιώνουν παραδοσιακές ορχήστρες με χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού για να διασκεδάστε σε ένα παραδοσιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διοργάνωση…

Η γιορτή η οποία έχει πλέον θεσμός, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαλάκου «Το Σπήλαιο», τον Αθλητικό Σύλλογο Σαλάκου Ασπίς και την τοπική κοινότητα Σαλάκου, με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου.

Αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο για να διατηρηθεί ζωντανή η παράδοση και μια ξεχωριστή γιορτή για την περιοχή.

Να είστε όλοι εκεί…!!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Σεπτεμβρίου

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Elsa 30 Δεκεμβρίου 2019 09:21
Περιγραφή
Ενημέρωση
Πληροφορίες
Χρησιμότητα

Πραγματικά υπέροχο εκδήλωση, ευχάριστω περιβάλλον, πολύ φιλόξενοι οι κάτοικοι

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…