Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας – Νέο Κρίκελλο Φθιώτιδα – Παραδοσιακές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Επισκεφθείτε το Νέο Κρίκελλο για να γευθείτε γνήσιες παραδοσιακές πίτες και να διασκεδάσετε στην πλατεία του χωριού. Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια και πραγματοποιείτε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Νέου Κρικέλλου, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και φυσικά με το μεράκι και την εθελοντική προσφορά όλων των μελών – γυναικών του χωριού που φτιάχνουν τις παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, με τις συνταγές που έμαθαν από τις γιαγιάδες τους, για να τις προσφέρουν στους επισκέπτες.

Παράλληλα στην γιορτή παραδοσιακής πίτας στο Νέο Κρίκελλο μπορείτε να διασκεδάσετε με την ορχήστρα μας. Συμμετέχει η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κρικέλλου.

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νέο Κρίκελλο, Νομός Φθιώτιδας ΤΚ 35100

GPS:

38.822239908319, 22.432676553726

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Σεπτεμβρίου. Έναρξη 21:00.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL