Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Βάρκιζα, Νομός Αττικής ΤΚ 16672

GPS

37.818078808525, 23.79831087523

Τηλέφωνο

-

E-mail

-

Ιστός

-

Γιορτή των Λουλουδιών – Βάρκιζα Αττική – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η καθιερωμένη εδώ και τρεις δεκαετίες Γιορτή των Λουλουδιών στη Βάρκιζα σας περιμένει κάθε Μάη να γνωρίσετε και να αγαπήσετε τα ελληνικά ανοιξιάτικα λουλούδια και χιλιάδες άλλα φυτά.

Μαζί θα βρείτε και τα απαραίτητα για να στήσετε τον δικό σας κήπο ή την λουλουδάτη γωνιά στο σπίτι σας. Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά αρχές Μαΐου και για 13 μέρες στο πλακόστρωτο της παραλίας Βάρκιζας από τις 10 π.μ. έως της 10 μ.μ.

Στη γιορτή συμμετέχουν παραγωγοί λουλουδιών, φυτών και άλλων προϊόντων κήπου δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στον πολύχρωμο και ευωδιαστό κόσμο των λουλουδιών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, “η πρωτοβουλία αυτή η οποία είναι επί σειρά ετών συνδεδεμένη με την περιοχή της Βάρκιζας συμβάλει ενεργά στην ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής λουλουδιών και στη στήριξη του κλάδου ενώ αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Δημοτική Αρχή η οποία θέτει ως πάντα ως προτεραιότητα την διατήρηση και ενίσχυση του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας”.

Η είσοδος κατά τις καθημερινές από 11:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. θα είναι δωρεάν και οι τιμές των λουλουδιών χαμηλές.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed