Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Γιορτή Λουκάνικου – Άγιος Γεώργιος Φθιώτιδα – Πολιτιστικές Παραδοσιακές Εκδηλώσεις

Κάθε χρόνο, όπως και τα τελευταία 21 χρόνια, πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία τον Ιούλιο στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού η παραδοσιακή “Γιορτή Λουκάνικου”. Η γιορτή διεξάγεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, δίπλα στο φωταγωγημένο άγαλμα του Αχιλλέα.

Μια εκδήλωση που κάθε χρόνο προσελκύει πολύ κόσμο για να διασκεδάσουν και να γευτούν παραδοσιακό λουκάνικο που παρασκευάζουν ντόπιοι παρασκευαστές και πίτες από τα μέλη του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου και τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Γεωργίου. Προσφέρεται εκλεκτό χωριάτικο λουκάνικο δωρεάν!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή και η προώθηση των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων (λουκάνικο), τα οποία ακόμη και σήμερα παρασκευάζονται παραδοσιακά με την συνταγή να μετρά πάνω από μισό αιώνα! Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι και χορός!

Την Γιορτή συνδιοργανώνουν ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου με την Υποστήριξη του Δήμου Μακρακώμης και της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed