Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Γιορτή Κυνηγιού Αμαλιάδα – Ηλεία Πελοπόννησος – Εκδηλώσεις Γιορτές

Γίνεται πλέον θεσμός, καθώς μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση το διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας τόλμησε να προχωρήσει και στην 2η Γιορτή και η ανταπόκριση του κυνηγετικού κόσμου ήταν μεγάλη. Η Εκδήλωση διεξάγεται στις αρχές Σεπτεμβρίου και σηματοδότη την έναρξη της νέας κυνηγετικής σεζόν.

Η Γιορτή Κυνηγιού διοργανώνεται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαλιάδας και είναι μια άριστη ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να πουν τις δικές του ιστορίες ο καθένας για το κυνήγι και όλοι μαζί να ευχηθούν καλή σεζόν. Η Γιορτή γίνεται έξω από τα γραφεία του Κυνηγετικού τους Συλλόγου, με πολύ κέφι, μεζεδάκια και κρασί.

Όλοι οι κυνηγοί, αλλά και πολύ φίλοι του κυνηγιού συγκεντρώνονται στο χώρο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, γιορτάζοντας την έναρξη του κυνηγιού, συζητώντας διάφορα θέματα για το κυνήγι. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι οι κυνηγοί μαζί, και να ευχηθούν για μια καλή σεζόν με καλά και ασφαλή κυνήγια.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, αφού ιδρύθηκε το 1932 και θεωρείται από τους παλαιότερους στη χώρα μας, με τη σύγχρονη μορφή του να διαμορφώνεται το 1976.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed