Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κρεμμυδιού Παλαιομονάστηρο – Τρίκαλα Θεσσαλία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Έθιμα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέλος Αυγούστου στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων, στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού, η “Γιορτή Κρεμμυδιού”, που διοργανώνει Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου.

Η αρχή της εκδήλωσης γίνεται με την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου όπου παρουσιάζει παραδοσιακά τραγούδια και το χορευτικό του συλλόγου, μαζί το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

Πλήθος κόσμου από τις γύρω περιοχές αλλά και πολύ επισκέπτες από διάφορα μέρη, διασκεδάζει με την ψυχή του με παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Προσφέρθηκε σε όλους φαγητό με βάση το κρεμμύδι. Συνήθως την τιμητική του έχει το νόστιμο στιφάδο που σερβίρεται στους επισκέπτες και είναι προσφορά παραγωγών του χωριού.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Παλαιομονάστηρο, Νομός Τρικάλων, ΤΚ 42100

GPS:

39.467483053313, 21.660318374634

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Αυγούστου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL