Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κρασιού Συκέα – Λακωνία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Η καθιερωμένη Γιορτή του Κρασιού της Συκιάς πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου από τους Συλλόγους του χωριού και το Τοπικό συμβούλιο.

Η “Γιορτή Κρασιού” διεξάγεται στην περιοχή από το 1983, όταν και διοργανώθηκε για πρώτη φορά με πρωτοβουλία της τότε κοινότητας, των φορέων του χωριού και του Αγροτικού Συνεταιρισμού του Συλλόγου Συκιωτών Αττικής, με στόχο την προβολή και ανάδειξη του ντόπιου παραδοσιακού κρασιού.

Η Εκδήλωση διεξάγεται στην κεντρική πλατεία της Συκέας, με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από Πολιτιστικού Συλλόγους της περιοχή. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γλεντήσουν με παραδοσιακή μουσική, να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά άφθονο καλό Συκιώτικο κρασί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή γιορτή, η οποία ενώνει για άλλη μια φορά παρέες του χωριού και τις ευρύτερης περιοχής. Μια βραδιά με ατέλειωτο γλέντι που κρατάει έως τις πρώτες πρωινές ώρες…

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Συκέα, Νομός Λακωνίας ΤΚ 23052

GPS:

36.764604474972, 22.943658367511

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούλιο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL