Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πετρίτσι, Νομός Μεσσηνίας ΤΚ 24014

GPS

37.006968405129, 21.835164316675

Τηλέφωνο

-

E-mail

-

Ιστός

-

Soc. Networks

Γιορτή Κρασιού Πετρίτσι – Μεσσηνία Πελοπόννησος – Εκδηλώσεις Γιορτές

Κάθε χρόνο, στις 10 Αυγούστου, διοργανώνεται στο Πετρίτσι του Δήμου Μεσσήνης, η περίφημη “Γιορτή του Κρασιού”, όπου προσφέρεται δωρεάν κρασί από τους παραγωγούς του χωριού και διάφοροι μεζέδες από τις νοικοκυρές, συνοδεία ορχήστρας, ενώ το γλέντι κρατά μέχρι τα ξημερώματα.

Ώρα έναρξης 21:00.

Η Γιορτή του Κρασιού έχει δύο δεκαετίες ζωής, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη μιας παρέας φίλων για το κρασί που είναι άφθονο στο Πετρίτσι. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους του κρασιού να έρθουν και να γιορτάσουν μαζί μας.

Μια βραδιά, κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό, με την εκλεκτή ορχήστρα Μουσικές Βοήθειες για ατέλειωτο γλέντι και όπως κάθε χρόνο κρασί για όλους ΔΩΡΕΑΝ από τους παραγωγούς του χωριού και της περιοχής γενικότερα, γουρουνόπουλο ψητό και άλλα εδέσματα που ετοίμασαν γυναίκες του χωριού.

Η διοργάνωση είναι του Συλλόγου Πετριτσίου – Πολιτιστικού Εξωραϊστικού και Φίλων Κρασιού, με την στήριξη του Δήμου Μεσσήνης και της Περιφέρειας. Το Πετρίτσι είναι ονομαστό για τα εκλεκτά κρασιά του!

Αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή γιορτή μέσα στο καλοκαίρι. Ετοιμάστε την όρεξή σας και αφεθείτε σε ένα λαϊκό γλέντι με τους κατοίκους της περιοχής και φίλους του κρασιού…!

 3 Σύνολο,  1 Ημέρα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed