Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κρασιού Μαχαιράδο – Ζάκυνθος Νησιά Ιονίου – Εκδηλώσεις Γιορτές

Γιορτή κρασιού διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» στο χώρο του συλλόγου (έναντι Ταχυδρομείου). Άφθονο κρασί από όλα τα οινοποιεία της Ζακύνθου, ζωντανή ορχήστρα, παραδοσιακοί χοροί, σουβλάκια, λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Τη βραδιά πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας. Η γιορτή διεξάγεται στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 20:30.

Αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή γιορτή, η οποία ενώνει για άλλη μια φορά παρέες του χωριού και τις ευρύτερης περιοχής, δίνοντας μεγάλη σημασία στην διατήρηση των παραδόσεων αλλά και την ανάγκη προώθησης των τοπικών μας προϊόντων. Μια βραδιά με ατέλειωτο γλέντι που κρατάει έως τις πρώτες πρωινές ώρες…

Όπως κάθε χρόνο κρασί για όλους ΔΩΡΕΆΝ από τους παραγωγούς του χωριού και της περιοχής και τον κόσμο να αναμένει το ραντεβού
για την επόμενη χρονιά.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μαχαιράδο, Ζάκυνθος ΤΚ 29092

GPS:

37.755793122811, 20.811989333087

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Αυγούστου - Αρχές Σεπτεμβρίου. Έναρξη 20:30.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL