Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιορτή Κρασιού Αταλάντη – Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Πρόκειται για μια εκδήλωση, που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στην Αταλάντη μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Αταλάντης, των παραγωγών της περιοχής και πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην Αταλάντη.

Κάθε χρόνο, στα μέσα Σεπτεμβρίου, η γιορτή κρασιού στην Αταλάντη Λοκρίδας αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Στην εκδήλωση συμμετέχουν χιλιάδες δημότες του Δήμου Λοκρών, καθώς και πολλοί επισκέπτες. Η περίοδος μάλιστα πραγματοποίησης της γιορτής δεν είναι τυχαία καθώς αυτές τις μέρες έχει ολοκληρωθεί η συγκομιδή των σταφυλιών και ήδη το κρασί βρίσκεται στα βαρέλια.

Στην διάρκεια της εκδήλωσεις, αμπελουργοί και οινοποιοί της περιοχής παρουσιάζουν τις δραστηριότητές τους και τα προϊόντα τους, τα οποία μπορούν να γευτούν οι επισκέπτες καθ’όλη την διάρκεια τις γιορτής.

Η Γιορτή Κρασιού διεξάγεται στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης, με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γλεντήσουν με παραδοσιακή μουσική, να γευτούν παραδοσιακά φαγητά που τα προσφέρουν σύλλογοι της περιοχής και φυσικά άφθονο κρασί δωρεάν, που προσφέρουν τοπικοί οινοπαραγωγοί.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Σεπτέμβριο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…