Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κρασιού Αγαλάς – Ζάκυνθος Νησιά Ιονίου – Εκδηλώσεις Γιορτές

Την “Γιορτή Κρασιού” στον Αγαλά, στα Ενετικά πηγάδια του Ανδρωνιού, διοργανώνει κάθε χρόνο τον Αύγουστο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγαλά. Η γιορτή γίνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού και προσφέρει δωρεάν μουσταλευριά, γλυκό του κουταλιού και κρασί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου. Συμμετέχει ο χορευτικός σύλλογος του Αγαλά.

Αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή γιορτή μέσα στο καλοκαίρι για την περιοχή και την μεγάλη σημασία διατήρησης των παραδόσεων αλλά και την ανάγκη προώθησης των τοπικών μας προϊόντων. Μια βραδιά, κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό με ατέλειωτο γλέντι που κρατάει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως κάθε χρόνο κρασί για όλους ΔΩΡΕΆΝ από τους παραγωγούς του χωριού και της περιοχής και τον κόσμο να αναμένει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγαλάς, Ζάκυνθος ΤΚ 29092

GPS:

37.707573367994, 20.778243430111

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Αυγούστου

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL