Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κολοκυθιού Βασιλικά – Θεσσαλονίκη Μακεδονία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Την “Γιορτή Κολοκυθιού” γιορτάζουν κάθε χρόνο στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, στις αρχές Ιουνίου στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου με πληθώρα εδεσμάτων τα οποία θα έχουν σαν βάση το τιμώμενο προϊόν τους,το κολοκύθι. Την διοργάνωση της γιορτής έχουν αναλάβει ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών σε συνεργασία με την Ομάδα Παραγωγών και την Ομάδα Κτηνοτρόφων Βασιλικών.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά με κολοκύθι, που θα ετοιμάσουν με αγάπη και φροντίδα οι γυναίκες του συλλόγου, αλλά και να δροσιστούν με άφθονο ποτό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακή ορχήστρα. Πολύ και καλό φαγητό με παραδοσιακά εδέσματα και γλέντι μέχρι πρωίας στην Γιορτή Κολοκυθιού στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βασιλικά, Νομός Θεσσαλονίκης ΤΚ 57006

GPS:

40.478945138207, 23.138655424118

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Ιουνίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL