Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιορτή Κερασιού Άνω Καστρίτσι – Αχαία Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Όπως κάθε χρόνο, στα μέσα Ιουνίου, στο γραφικό Άνω Καστρίτσι με την ωραία θέα προς τον Πατραϊκό κόλπο και τη Γέφυρα Ρίου Αντίρριου, διεξάγεται η “Γιορτή του Κερασιού”. Η Εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καστριτσίου μετά τις 21.30 το βράδυ στην πλατεία του Άνω Καστριτσίου.

Το Άνω και Κάτω Καστρίτσι με υψόμετρο 460μ. και 100μ. αντίστοιχα, πήραν τ’ όνομά τους από το μεσαιωνικό φρούριο, Κάστρο που υπήρχε εκεί. Γνωστό είναι όμως το χωριό και για το υπέροχο κεράσι του.

Η Γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός, πιστοί στο ραντεβού τους για 16 συνεχόμενα χρόνια, οι κάτοικοι του Άνω Καστριτσίου γιορτάζουν για την νέα σοδειά του πετροκέρασου. Οι εκδηλώσεις, κάθε χρόνο συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκοδημοτική ορχήστρα, λαχειοφόρο και φυσικά όπως πάντα κέρασμα με… δωρεάν κεράσια για όλους τους παρευρισκόμενους.

Όσοι βρεθούν στο Άνω Καστρίτσι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων γεμάτο κέφι, μουσική, χορό και βέβαια άφθονα κεράσια!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούνιο.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…
English EN Greek EL