Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Κάστανου Έλος Κισσάμου – Χανιά Κρήτη – Εκδηλώσεις Γιορτές

Η περίφημη “Γιορτή Κάστανου” διοργανώνεται κάθε χρόνο στα τέλη Οκτωβρίου. Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας επισκέπτονται το Έλος Κισσάμου για να συμμετάσχουν στην κεντρική εκδήλωση για τη «Γιορτή Κάστανου», που πραγματοποιείται από τη δεκαετία του ’60, σε μία περιοχή η οποία φημίζεται για τα κάστανα της.

Κατά την διάρκεια της γιορτής μπορείτε να απολαύσετε κάστανα βραστά και ψητά που θα προσφέρονται σε όλους δωρεάν, αλλά και το πανέμορφο, καταπράσινο τοπίο της περιοχής του Έλους Κισσάμου. Επίσης, θα διασκεδάσετε στο γλέντι που στήνεται εκεί, αλλά και να περιηγηθείτε στην έκθεση με τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών.

Παραδοσιακά φαγητά με κάστανο, κρητικές μελωδίες, χορευτικές επιδείξεις και θεατρικά δρώμενα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην εκδήλωση. Την πρώτη μέρα της εκδήλωσεις παρουσιάζονται παραδοσιακά φαγητά από επαγγελματίες σεφ με βασικό συστατικό το κάστανο και η βραδιά κλείνει με ζωντανή μουσική και πλούσιο κέρασμα για όλους. Την δεύτερη μέρα πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση στην πλατεία του Έλους με ομιλίες και πλούσιο κρητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Διοργανωτές των διήμερων εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Κισσάμου, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Εννιά Χωριών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Αναγέννηση» και η Τοπική Κοινότητα Έλους.

Σας περιμένουμε όλους, κάθε χρόνο σε ένα 2ήμερο γιορτής και διασκέδασης. Η είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Έλος Κισσάμου, Νομός Χανίων, Κρήτη ΤΚ 73012

GPS:

35.3627363319, 23.634753177341

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:
Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Τέλη Οκτωβρίου...

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL