Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Καράβολα & Λακούδας – Ιαλυσός Ρόδος – Πολιτιστικές Παραδοσιακές Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού για ακόμη μια χρονιά, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει τη γιορτή του παραδοσιακού Τριαντενού φαγητού, “ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΔΑΣ”. Η εκδήλωση συμβάλλει στην προώθηση και τη γνωριμία με την τοπική παραδοσιακή κουζίνα των νέων του τόπου, καθώς και των επισκεπτών – τουριστών της περιοχής Ιαλυσού.

Η εκδήλωση έγινε πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2017 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού την επισκέφτηκαν πλήθος κόσμου και ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός τουριστών που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στα μέσα Σεπτεμβρίου ώρα 19.30 μ.μ. και περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ καραβόλους και λακκούδα για όλους τους καλεσμένους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ιαλυσού σας προσκαλεί στην κεντρική πλατεία Ιαλυσού, σε μια ξεχωριστή παραδοσιακή γιορτή Καράβολα και Λακούδας, που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ιαλυσός, Ρόδος, Δωδεκάνησα ΤΚ 85101

GPS:

36.409972117511, 28.152980804443

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Σεπτέμβριο. Έναρξη 19:30.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL