Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Καλαμποκιού Αντιφιλίππων – Καβάλα Μακεδονία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων σας προσκαλεί για ακόμη μια χρονιά στη “Γιορτή Καλαμποκιού” στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αντιφιλίππων στα μέσα Ιουλίου και ώρα 20:30. Στον χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν ψητό, βραστό καλαμπόκι και παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως η μπομπότα και το χαβίτσι.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα οι επισκέπτες να προμηθευτούν ωμά καλαμπόκια και καλαμποκίσιο αλεύρι, με προτεινόμενη συνταγή μπομπότας. Ψητά σουβλάκια και ποτό θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Η Γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός στους Αντιφιλίππους Καβάλας. Ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι μέχρι το πρωί με το κέφι και την διάθεση όπως μόνο εμείς ξέρουμε κάθε χρόνο!!!

Σας περιμένουμε..!! Είσοδος Ελεύθερη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αντιφίλιπποι, Νομός Καβάλας ΤΚ 64100

GPS:

40.947083619207, 24.211541442621

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Μέσα Ιουλίου. Έναρξη 20:30.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Νεότερα Events..

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL