Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Γιορτή Γραβιέρας Ανώπολη Σφακιών – Χανιά Κρήτη – Εκδηλώσεις Γιορτές

Κάθε χρόνο και καλύτερη είναι η Γιορτή Γραβιέρας που διοργανώνει από το 2004 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώπολης Σφακίων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανώπολης προσκαλεί τους Κρητικούς και τους επισκέπτες του νησιού στην γιορτή της Γραβιέρας στης 15 Αυγούστου στην Ανώπολη Σφακίων με πλούσια σφακιανά εδέσματα.

Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Κρητικών ως ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του καλοκαιριού. Η Ανώπολη είναι μια περιοχή με πολλά μιτάτα και μεγάλη παράδοση στην τυροκομία. Η Γιορτή Γραβιέρας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1985.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρητικό γλέντι. Στα τραπέζια θα υπάρχουν εδέσματα όπως βραστό, κρητική γραβιέρα, πιλάφι, στιφάδο, σφακιανό γιαχνί και μέλι. Η γιορτή αρχίζει στις 21:00.

Η Γιορτή της Γραβιέρας στην Ανώπολη Σφακίων τιμάει και προβάλλει το σημαντικότερο και πιο πολύτιμο τυροκομικό προϊόν του τόπου μας, την κρητική γραβιέρα. Η Γιορτή Γραβιέρας είναι μία από τις καλύτερες χοροεσπερίδες της Κρήτης. Η περιποίηση και η φιλοξενία είναι κορυφαία. Τα φαγητά εξαιρετικής ποιότητας. Ο τόπος μοναδικός.

Εάν ο δρόμος σας σάς βγάλει στα Σφακιά εκείνη τη μέρα, τότε θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε ένα από τα καλύτερα κρητικά γλέντια…

Περιμένουμε όλους τους φίλους και τις φίλες μας, για να τους περιποιηθούμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε!!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

15 Αυγούστου - Έναρξη 21:00.

Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
G.Alexakis 18 Δεκεμβρίου 2019 08:12
Περιγραφή
Ενημέρωση
Πληροφορίες
Χρησιμότητα

Φανταστική γιορτή!!!

Εκδηλώσεις Μακεδονία...

Φορτώνει…

Επερχόμενα Events...

Φορτώνει…
Φορτώνει…