Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Φυστικιού Αμμουδιά – Σέρρες Μακεδονία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Για ακόμη μια συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, η “Γιορτή Φυστικιού” στις αρχές Οκτωβρίου στην Αμμουδιά Σερρών το φυστικοχώρι του Σερραϊκού κάμπου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 19:30 συνήθως στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδιάς Σερρών είναι επί ποδός, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την εκδήλωση με τα κορίτσια του συλλόγου να μοιράζουν φυστίκια στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ακολουθεί παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικών Συλλόγων των γύρω περιοχών και στην συνέχεια το παραδοσιακό λαϊκό γλέντι που κρατά μέχρι αργά το βράδυ.

Στη γιορτή συμμετέχουν και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και άλλοι παραγωγοί αγροτικών οικολογικών προϊόντων.

Η διοργάνωση γίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Τοπικής Κοινότητας Αμμουδιάς σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας με στόχο την ανάδειξη και προβολή του τοπικού προϊόντος αλλά και την προώθησή του στις αγορές.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αμμουδιά, Νομός Σερρών, Μακεδονία ΤΚ 62100

GPS:

41.249910586426, 23.549804070383

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αρχές Οκτωβρίου.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL