Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Γιορτή Αμύγδαλου Κρούστα – Λασίθι Κρήτη – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Γιορτές

Πρόκειται για μια γιορτή που έχει παραδοσιακή χροιά και στοχεύει κυρίως στην προβολή και ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής, η οποία έχει γίνει θεσμός εδώ και αρκετά χρόνια. Η Γιορτή Αμυγδάλου διοργανώνεται συνήθως από τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κρούστα, κάθε χρόνο τον Ιούλιο.

Εξάλλου το αμύγδαλο, το οποίο θεωρείται υπερτροφή αλλά και καλλυντική πρώτη ύλη, έχει μεταξύ άλλων και πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Το αμύγδαλο αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή του Κρούστα και πόλος έλξης επισκεπτών προκειμένου να δοκιμάσουν τον εξαιρετικό και αγαπημένο καρπό.

Η Εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, τους λάτρεις των αμυγδαλογλυκισμάτων, αλλά και για όσους θέλουν να περάσουν ευχάριστα με καλή λαϊκή μουσική και παραδοσιακό τραγούδι και χορούς.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κρούστα.

Με κρητικό γλέντι, χορούς και σπιτικά κρητικά εδέσματα από αμύγδαλα (αμυγδαλωτά, σοκολατάκια υγείας με αμύγδαλο, μέλι με αμύγδαλα κ.α.) τα οποία προσφέρουν στην είσοδο του σχολείου οι γυναίκες του Κρούστα. Η αυλή του Δημοτικού Σχολείου του Κρούστα γεμίζει με κόσμο από πολύ νωρίς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κρούστας, Νομός Λασιθίου, Κρήτη ΤΚ 72100

GPS:

35.139758397059, 25.659981388846

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούλιο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL