Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Φεστιβάλ Τριών Λιμνών – Καρδίτσα Θεσσαλία – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ των Λιμνών διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας σε συνεργασία με τους Δήμους και περιλαμβάνει περίπου 40 θεατρικές παραστάσεις, τοπικών θιάσων, σε όλους τους Δήμους του νομού και τέσσερις μεγάλες συναυλίες, σε Κερασιά, Λίμνη Πλαστήρα, Λίμνη Σμοκόβου και Καρδίτσα. Κάθε χρόνιο ανανεώνει το καλοκαιρινό ραντεβού Αύγουστο και Σεπτέμβριο, το μεγαλύτερο δωρεάν φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια μεγάλη, ζωντανή γιορτή, με διακριτό πολιτιστικό αποτύπωμα σε όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ των τριών λιμνών στην Καρδίτσα διοργανώνεται σε μια εποχή όπου η επικοινωνία των ανθρώπων είναι δύσκολη. Σε μια εποχή όπου η διασκέδαση είναι δύσκολη, προσπαθούμε, την περίοδο του καλοκαιριού, να δώσουμε στη θεσσαλική ύπαιθρο διεξόδους και ανάσες.

Να δώσουμε τη δυνατότητα στα νέα παιδιά αλλά και σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να βγουν από τα σπίτια και να συναντηθούν χωρίς κόστος με το συνάνθρωπό τους. Στην ουσία η προσπάθεια μας αποσκοπεί στην αποκατάσταση της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Αποτελεί αντίσταση ποιότητας και πολιτισμού στην απομόνωση των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Οι λίμνες Σμοκόβου και Πλαστήρα και οι εκδηλώσεις που φιλοξενούν δίνουν ζωή σε όλη τη Θεσσαλία. Και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον επισκεπτών απ όλη την Ελλάδα που γοητεύονται από το μοναδικό φυσικό τοπίο και τη ζεστή φιλοξενία της περιοχής. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάζονται ακούραστα κάθε χρόνο για την επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή αυτού του
μοναδικού φεστιβάλ.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που εξελίσσεται μέσα από ένα πρόγραμμα πλούσιων εκδηλώσεων σε μεγάλες περιοχές της Καρδίτσας και τυγχάνει μεγάλης απήχησης.

 4 Σύνολο,  2 Ημέρα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed