Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Φεστιβάλ Ταλλαία Δήμος Μυλοποτάμου – Ρέθυμνο Κρήτη – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Από τα τέλη Ιουλίου έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ “Ταλλαία” του Δήμου Μυλοποτάμου. Το πλήθος των εκδηλώσεων οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου “Ο Αυλοπόταμος” με την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων των οικισμών που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ “Ταλλαία” περιλαμβάνει σειρά από συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και εκθέσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνών και καλλιτεχνικών ρευμάτων, που ανταποκρίνονται στο υψηλό επίπεδο, το οποίο έχει κατακτήσει ο θεσμός αυτός τα τελευταία 19 χρόνια που αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Μυλοποτάμου και μία από τις σημαντικότερες της Κρήτης, αφού είναι το μοναδικό του νησιού με δικές του παραγωγές.

Με κοινό από όλο το νομό Ρεθύμνου αλλά και πλήθος επισκεπτών από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα ολοένα να αυξάνεται και περισσότερο, το φεστιβάλ έχει αναδειχθεί ως την μεγαλύτερη πολιτιστική γιορτή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Συμμετέχουν επίσης με εκδηλώσεις ο ΑΚΟΜΜ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ & το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας καθώς επίσης οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι φορείς των χωριών που φιλοξενούν τις φετινές εκδηλώσεις.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed