Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Φεστιβάλ Σταφίδας – Γρηγόρης Αχαίας Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Σταφίδας έχει αποκτήσει διευρυμένο χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλες της περιοχές που καλλιεργούν σταφίδα. Ο Σύλλογος Γρηγόρι μας καλεί όλους τον Ιούλιο σε μια βραδιά γιορτής και αναφοράς στην Κορινθιακή σταφίδα, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι Αιγιαλείας «Ο Άγιος Γρηγόριος» διοργανώνει κάθε χρόνο ανελλιπώς και επιτυχώς από το 1996, τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σταφίδας. Ένα φεστιβάλ ήδη καθιερωμένο στη συνείδηση γνωστών και φίλων της Σταφίδας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονται από βιντεοπροβολέα η διατροφική αξία, οι θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Κορινθιακής σταφίδας, οι χορηγοί, οι χορηγοί επικοινωνίας και το ιστορικό του Συλλόγου Γρηγόρι. Ακολουθεί δημοτικό και λαϊκό γλέντι και χορός για όλους, όπου κρατάει κυριολεκτικά μέχρι το πρωί, με μουσική από ορχήστρα.

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος των επισκεπτών είναι ελεύθερη, αρχίζει στις 10:00 το βράδυ στη πλατεία χωριού Γρηγόρι. Ο Σύλλογος Γρηγόρι “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ” προσφέρει στους επισκέπτες συσκευασμένη σταφίδα που είναι προσφορά της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Εκδρομείς, τουρίστες, επισκέπτες της Αιγιαλείας, που επιθυμούν να γνωρίσουν το προϊόν της Σταφίδας, τις διατροφικές και ευεργετικές της ιδιότητες, να ενημερωθούν και να γλεντήσουν, μπορούν να επισκεφτούν την ημέρα αυτή το Γρηγόρι και σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι!

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed