Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Φεστιβάλ Σταφίδας – Γρηγόρης Αχαίας Πελοπόννησος – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Σταφίδας έχει αποκτήσει διευρυμένο χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλες της περιοχές που καλλιεργούν σταφίδα. Ο Σύλλογος Γρηγόρι μας καλεί όλους τον Ιούλιο σε μια βραδιά γιορτής και αναφοράς στην Κορινθιακή σταφίδα, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Γρηγόρι Αιγιαλείας «Ο Άγιος Γρηγόριος» διοργανώνει κάθε χρόνο ανελλιπώς και επιτυχώς από το 1996, τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Σταφίδας. Ένα φεστιβάλ ήδη καθιερωμένο στη συνείδηση γνωστών και φίλων της Σταφίδας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονται από βιντεοπροβολέα η διατροφική αξία, οι θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της Κορινθιακής σταφίδας, οι χορηγοί, οι χορηγοί επικοινωνίας και το ιστορικό του Συλλόγου Γρηγόρι. Ακολουθεί δημοτικό και λαϊκό γλέντι και χορός για όλους, όπου κρατάει κυριολεκτικά μέχρι το πρωί, με μουσική από ορχήστρα.

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος των επισκεπτών είναι ελεύθερη, αρχίζει στις 10:00 το βράδυ στη πλατεία χωριού Γρηγόρι. Ο Σύλλογος Γρηγόρι “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ” προσφέρει στους επισκέπτες συσκευασμένη σταφίδα που είναι προσφορά της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.

Εκδρομείς, τουρίστες, επισκέπτες της Αιγιαλείας, που επιθυμούν να γνωρίσουν το προϊόν της Σταφίδας, τις διατροφικές και ευεργετικές της ιδιότητες, να ενημερωθούν και να γλεντήσουν, μπορούν να επισκεφτούν την ημέρα αυτή το Γρηγόρι και σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γρηγόρης Αιγίου, Νομός Αχαΐας ΤΚ 25100

GPS:

38.227041632567, 21.988412101123

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Σχεδίαση Διαδρομής

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Ιούλιο.

Αφήστε μια κριτική

Χρησιμότητα
Τοποθεσία
Εκδήλωση
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed

Τελευταίες...

Φορτώνει…

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα όλες οι εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού ακυρώνονται ή αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές.

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε. Δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ώστε να αποτρέψετε την εξάπλωση του COVID-19.

English EN Greek EL