Κλικ για να δεις στο χάρτη.

Φεστιβάλ Σερίφου – Σέριφος Κυκλάδες – Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Το Φεστιβάλ Σερίφου σας προσκαλεί όλους, κάθε χρόνο στο θέατρο της Κάτω Χώρας, τον Ιουλίου και τον Αύγουστο, με τη μουσική να συνδέει τον ουρανό με τη θάλασσα σαν φυσικό σκηνικό στο κοίλο θέατρο της Σερίφου. Το Θέατρο της Κάτω Χώρας βρίσκεται δίπλα από το Λαογραφικό Μουσείο.

Με στόχο την εξάπλωση της τέχνης και του πολιτισμού, της σύνδεσης του πολιτισμού με τον τουρισμό αλλά την εξωστρέφεια του νησιού στον κόσμο, το Φεστιβάλ Σερίφου ανοίγει τις πύλες του πολλά σημαντικά ονόματα στον χώρο της μουσικής.

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Σέριφο ξεκίνησε το 2012. Έχοντας φιλοξενήσει από το 2012 μεγάλους εκπροσώπους της μουσικής, θεατρικής και λογοτεχνικής σκηνής, το Φεστιβάλ Σερίφου φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής και γνωστούς ηθοποιούς, σε μια προσπάθεια να γνωρίσει το νησί της Σερίφου σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους, αλλά και χαρίσει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του σε όσους το επισκέπτονται.

Στο Φεστιβάλ έχουν ενταχθεί και ένα φεστιβάλ μιας βραδιάς σουραυλιού, το μοναδικό στην Ελλάδα, που οργανώνει ο ερασιτέχνης ερευνητής – λαογράφος Θοδωρής Γ. Λιβάνιος, τα τελευταία εννέα χρόνια, καθώς και το Μουσικό Εργαστήρι για παιδιά της Σερίφου.

Το Φεστιβάλ Σερίφου έχει καθιερώσει το νησί, ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο, που θα βοηθήσει στην παραπέρα προώθηση του ποιοτικού τουρισμού όλων των Κυκλάδων.

 36 Σύνολο,  1 Ημέρα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Πληροφορίες
Εκδήλωση
Τοποθεσία
Προτείνετε
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed